Projektplanering - Massor om projektplanering

Kul om Projektplanering

Roligt om projektplanering

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om skickliga projektledare med vana att planera och styra projekt. Dessutom kommer det dyka upp en del skojig och dråplig fakta om att leda projekt på denna sida. Det är alltid bra att känna till en del om projektplanering innan man själv blir projektledare.

Projektleda forskare

Projektleda forskare Att projektleda forskare är som att valla en flock katter.

Krav på projektet

Lustigt om projektberedare Don't undertake a project unless it is manifestly important and nearly impossible.
Edmin Land

Tydligaste projektdefinitionen

Tydligaste projektdefinitionen Ett projekt ska alltid definieras tydligt i tid och mål. Ett praktexempel är:

- I believe that this nation should commit itself to achieving the goal, before this decade is out, of landing a man on the moon and returning him safely to the earth
Jon F Kennedy ; 1961-05-25

Tidsåtgången för ett projekt

Tidsåtgången för ett projekt Projektplaneringen tar 20% av tiden, Att genomföra projektet tar 80% av tiden och att avsluta projektet tar ytterligare 90% av tiden.

Projektplanering är viktigt

Rolig om projektplanering Ett dåligt planerat projekt tar tre gånger längre än förväntat - ett välplanerat projekt endast dubbelt så länge som förväntat.

Dåliga projektledare

Rolig om projektplanering Jag älskar att lata mig. Jag älskar att syssla med struntsaker, påbörja hundratals projekt och aldrig avsluta ett enda, komma och gå precis som jag vill, ändra mig när som helst... och bara följa ögonblickets ingivelse.
Jean Jacques Rousseau

Sanningen om projekt

Lustigt om projektledare Inget projekt skulle ha startats ifall sanningen gällande kostnad och tidsplan funnits innan projektet beslutades.

Sann projektledare

Rolig om projektledning Om du är 6 månader för sen till nästa leverans som är om en vecka men du tror verkligen att ni kommer fixa det - Då är du en projektledare.


Massor med bra om projektplanering

Här kan du hitta mycket mer intressant fakta om projektledning projektplanering men även en del kull om att leda och planera projekt.


Meny - Projektplanering
Till förstasidan på www.projektplanering.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter